H2L OfficeSolutions Zwanenpad 10 2623 AL Delft


H2L OfficeSolutions levert de volgende diensten:

Het ontwikkelen van een bedrijfsdatabase.
H2L OfficeSolutions heeft al vele bedrijfsdatabases ontwikkeld met de Microsoft Office producten hierbij moet u denken aan databases voor allerhande werkzaamheden zoals inkoop, verkoop, magazijn, klanten, managementrapportages, roosters, marktadministratie, havenadministratie, statistieken, scheepvaartadministratie, hoveniersadministratie enz.

Het adviseren en het ontwerpen van kleine netwerken.
H2L OfficeSolutions heeft al vele kleine netwerken aangelegd met gateways naar het internet en werken vanaf thuis, koppelingen met e-mail naar mobiele telefoons en tablets.

Het adviseren en testen van software voordat u het aanschaft.
H2L OfficeSolutions kan u helpen bij het beslissingsproces over de aan te schaffen software, door voor u vooraf test versies te installeren op een test server en deze software door te nemen voor het management, om te controleren of de software voldoet aan het eisenpakket dat door het management is opgesteld.

Het adviseren en het ontwerpen van IP camera netwerken.
H2L OfficeSolutions kan voor u een complete situatie tekening  maken van uw kantoor, loods of terrein en voor u de berekning doen welke camera’s het meest geschikt zijn voor uw situatie

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs bij u op kantoor om uw wensen te vernemen en u een advies te geven hoe wij uw wensen kunnen verwezenlijken.

Bel of e-mail en wij maken direct een afspraak met u.

Diensten